HERE BOR JEG I AUCKLAND, NEW ZEALAND

New Zealand – øer af unik natur

Min første dag foregik med at vandre alene rundt i Auckland for at tjekke det ud. Ca. 15km gang. Jeg var nede ved den skønne havn for at se alle bådene, jeg var igennem centrum for at tjekke butikker (holdt mig ret godt i skindet med en neglelak, I kan se på Instagram), og så gik jeg til sidst op til Mount Eden. Et bjerg det tidligere var en vulkan. Det er Aucklands højeste punkt med sine 196 meter. Det er højere end det højeste punkt i Danmark, som vidst er omkring 182 meter over havet. Det er helt vildt fantastisk smukt, og det kommer slet ikke til sin ret på disse ellers formidable billeder! Alle burde opleve det med egne øjne! 🙂

Denne fordybningen, der går 50 meter ned i jorden, er rester af hvor vulkanens indre befandt sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HERE BOR JEG I AUCKLAND, NEW ZEALAND