SMUKKESTE UDSIGT TIL AT SKYDE OUTITBILLEDER

DE SIDSTE PAR DAGE I AUSTRALIEN

Vores 3 helt ubeskrivelige, fantastiske og uforglemmelige måneder er nu ved at være ved vejs ende. Jeg er mere eller mindre uden ord, og jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte eller slutte – denne rejse har været verdensklasse og langt, langt over forventningerne, og jeg vil aldrig nogensinde glemme de mennesker, der har åbnet deres hjem og hjerter for os. Australien er det mest fantastiske land at besøge med den mest fantastisk befolkning samt natur. Det har været en oplevelse for livet, og det er absolut ikke sidste gang, at jeg vil vende min rejse i denne retning. Jeg har forelsket mig i landet, og alle de mennesker, jeg har mødt på min vej.
I dag er jeg kommet tilbage til bjerget efter en fantastisk uge i New Zealand, og jeg har kæmpet med at få pakket mit alt for store shoppingforbrug ned. Haha, men det gik. Jeg får slæbt mig 15 par sko med hjem (??!?). Don’t ask how or why. Jeg har dog måtte efterlade lidt ting her, men det er der nok en mening med. Mor Lisa har været så fantastisk at rulle alle mine ting, så jeg kunne have så meget som muligt, mens far Paul hjalp med at lukke og forsegle kufferten en gang for alle. I morgen er der fantastisk afskedsmiddag for os, og det bliver en hård dag. Nu vil jeg snart krybe til køjs, så jeg er frisk til i morgen – vores sidste rigtige dag, inden vi rejser onsdag formiddag. Jeg vil savne det af hele mit hjerte, men glæde mig over at jeg har fået denne mulighed og oplevelse med på min vej. Det er en unik og følelsesladet følelse, jeg sidder med i kroppen nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKESTE UDSIGT TIL AT SKYDE OUTITBILLEDER