Hjem PERSONLIGT PÅ DE SENESTE

PÅ DE SENESTE

af Frederikke Egel

Jeg beklager atter den manglende aktivitet her på siden. Lige som jeg kan se mig ud af al flytterodet kommer der en hulens masse lektier, som jeg er nødt til at give al min overskud og tid til. Derudover har jeg også en gang imellem noget arbejde som skal passes, så jeg er en meget presse dame i øjeblikket – jeg nyder det dog, men jeg beklager rigtig mange gange, at det går ud over jer. Men for at I lige kan følge lidt med i, hvad der sker i mit liv, hvis I ikke følge med på Instagram eller Facebook, har jeg lavet nogle collager til jer med de ting, jeg har lavet de sidste par uger. Det har været nogle gode og hyggelige ting, men jeg savner at være mere aktiv på bloggen! It’ll get better! :-*
Billede 1
1. Mark og jeg er flyttet! 2. Vi fik hjælp til at slæbe alle tingene op på 3. sal. 3. Blev spærret inde i køkkenet af WhiteAway. Tak, igen!

Billede 21. Jeg er startet på UNI i Slagelse!!! 2. Vi har allerede festet en del! 3. Jeg har sat ting til salg. (Find det HER)

Billede 31. Jeg har været dårlig til at tage outfit billeder. 2. Men jeg har været på opdagelse på Østerbro. 3. Opdateringer på Instagram.

Billede 41. Jeg har arbejdet. 2. Lavet blomster på arbejdet. 3. Jeg har været på vaskeri med lektier! 😉

Billede511. Jeg har savet paller. 2. De blev til et TV bord. 3. Jeg fik hjælp af mine dejlige ven Thipan.

Billede 61. Jeg har gjort hele lejligheden ren et par gange. 2. Jeg har været på arbejde igen. 3. Jeg har drukket god kaffe med Mark.

You may also like

Skriv en kommentar