FUR ON MY ARMS

RUSTUR // SDU

Vi havde den mest grinern RUStur fra søndag-tirsdag. Den stod på Børnefødselsdag og FullMoon Party og en masse sjove aktiviteter i løbet af dagen, så vi rigtig kunne lære hinanden at kende. Jeg fik ikke taget mange billeder, men der røg da alligevel et par stykker på Instagram, som jeg har samlet til jer. Jeg sidder og smågriner lidt for mig selv, mens jeg laver dette indlæg. Haha.

Fotor0919144051

1. Sophie og jeg som børn/babyer 2. Tømmermændshygge på værelset dagen derpå.

Fotor0919144251

1. Mig og kendte mennesker. 2. Kendte mennesker og elskede øl.

Fotor0919144327

1. Line og jeg til Full Moon Party. 2. Mit outfit i lyset.

Fotor091914445

1. Bunder lige.. Vi fortryder først i morgen! 2. Dagen derpå……

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUR ON MY ARMS