BEDROOM TOUR - INTERIOR

LOST AND FOUND

Fotor110490648

En dejlig weekend med min dejlige familie på Fyn er ovre. Med en weekend fyldt med fest og farver tillod jeg mig selv at give bloggen lidt frihed – derfor disse lidt gamle billeder, hvor jeg ser lidt træt og lidt trist ud uden at være det. That’s not ma thang. Jeg er nu frisk tilbage i det Københavnske med travle dage, så jeg vil indtage bloggen igen, når jeg lige får noget tøj på, som I reelt gider at se billeder af. Jeg håber, at I har nydt ikke at skulle læse bloggen, for nu går vi i gang igen. Hep!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDROOM TOUR - INTERIOR