BLUR FUR

VINTERJAKKEN ER HJEMME

IMG_52917 6Fotor1115144152Dagens outfit består i dag af sko fra Choies, bukser fra Dr. Denim, taske fra et loppemarked, sweatshirt fra Weekday og min nye skønne vinterjakke, der ligeledes er fra Weekday. Jakken er lige mig, og jeg er allerede helt forelsket i den! Jeg fandt den i går, da min veninde Sophie og jeg – traditionen tro – var på strøget og shoppe inden skole. Det er farligt med en veninde, der er lige så tøjglad som en selv! Meeeen havde det ikke været for hende, havde jeg ikke stødt på min nye kropsnære kærlighed! 😉 Jakken er fantastisk varm, stor, bamsede og lang, som jeg er helt tosset med i øjeblikket. Jeg sov over mig i morges, så jeg kom aldrig i skole. Jeg skulle have været i skole kl. 8 i Slagelse – dvs. afsted hjemmefra kl. 6.40 – så jeg har haft en hyggedag herhjemme med lektier og påbegyndelse af eksamensopgave. Og i aften skal jeg se Mark spille håndboldkamp. Skøn fredag! God weekend – vi blogges!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUR FUR