PINK LADYBOSS

MY ROCK

IMG_6913IMG_6897IMG_6903

Et late-night indlæg, der ikke kun er dedikeret til min mor, men til hele min familie! Især mine forældre. Ovenstående billeder er fra en dejlig dag i dag bestående af køretur, gåtur på slot og hyggelige timer i det fynske. Billedet beskriver min familie og deres/vores livsglæde rigtig godt og præcist, og jeg kan ikke andet end af beundre mine forældre for at have skabt så fantastisk en atmosfære og attitude omkring os tre piger. Mine forældre er og har altid været de mest åbne, hjertelige, hjælpsomme, kærlige, elskværdige, beundringsværdige og bedste, man kunne ønske sig. De er der for os, når vi har brug for det, de er der for os, når vi slet ikke har brug for det, de er altid glade og positive, de støtter os altid, men kommer ligeledes med konstruktiv feedback, så vi træffer de mest velovervejede og korrekte beslutninger. De er helt igennem fantastisk og unikke. Jeg kan ikke takke nok for, at de har skabt mig og holdt mig ud. Sammen med mine søstre. Tilsammen er vi uovervindelige, og det er alt, jeg behøver! Mit hjerte og jeg står dem i evig gæld! Tak! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK LADYBOSS