VIL I MED PÅ FERIE?

CROP TOP AND MAXI SKIRT

P1017040 P1017058 P1017049 P1017053 P1017066 P1017074 P1017035 P1017059 P1017063

AFFILIATE: NEDERDEL: UKENDT (HER) // TOP: ASOS (HER) // SANDALER: KARIZMA (HER) // TASKE: MULBERRY

Så kom der lidt outfit billeder på bloggen igen. Jeg havde dette outfit på, da Mark, Casper, Stine, Amina, Elvis og jeg skulle ud og spise i går. Vi hygger så meget hernede, og vi er så heldige, at vi har mødt et dansk par på Casper og Stines hotel, som vi har været ude og spise med 2 gange allerede: Elvis og Amina. De er super søde, og det er virkelig hyggeligt at være en masse samlet. Spørg om der er rift om os, når vi kommer 6 personer gående og skal have bord på en restaurant. De er virkelig slemme til at kontakte en hernede – liiidt for slemme, hvis du spørger mig. Haha.

Vi har lige nu 45 grader i solen hernede og 30 grader om aftenen, når solen er gået ned. Vi sveder konstant, og man kan næsten lige så godt droppe at gøre noget ud af sig selv. Det hjælper bestemt heller ikke, når man frivilligt danser Tyrkernes lokale dans på restauranterne. Haha. Men vi har det så godt! Flere billeder coming up, så hold jer opdateret!

Har I det godt derhjemme? :-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIL I MED PÅ FERIE?