FASHIONWEEK OUTFIT 2

FASHIONWEEK OUTFIT 3

P1018508 P1018510 P1018518DSC06098 P1018514 P1018520

AFFILIATE: BLAZER: VERO MODA (HER) // TOP: UKENDT (HER) // SHORTS: ZARA (HER) // SKO: MENTOR (HER – ON SALE) // TASKE: MULBERRY

 Som tidligere skrevet var vi jo til et hyggeligt event på PS Bar & Grill tirsdag morgen. Jeg var hoppet i et helt sort outfit med lidt blonder og en blazer for at gøre det lidt mere classy. Efter brunch stod den på lidt arbejde ude på CIFF, og derefter mødtes jeg igen med pigerne for at gøre os klar til David Andersens Runway Show. Vi startede ud med champagne og tøsehygge på Impressionista pigernes kontor på Købmagergade og tog derefter taxa til Christianshavn, hvor showet foregik. Vi sluttede dagen af med at joine Euromans fest i Nyhavn med en masse andre skønne pressefolk, bloggere, PR-folk og andre nice og flotte typer. Alt i alt en skide lækker dag på modeugen!

MEN! Jeg tog selvfølgelig ikke til David Andersen show eller Euroman fest i ovenstående outfit – især ikke når jeg er var i selskab med de piger, som jeg var – så der kommer skam et outfit mere til jer fra denne dag, hvor jeg er stadset godt op og fik f****** ondt i fødderne. Haha. Total utrænet i stilletter.

PS: Instagram er ved at koge over af lækre billeder og oplevelser i øjeblikket. Følg med på frederikkeegel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHIONWEEK OUTFIT 2