ÅBNING AF PR-BUREAU

FASHIONWEEK OUTFIT 5

IMG_6429 IMG_6433 IMG_6435

20140806-140105-50465948.jpg

Som I efterhånden har set et par gange i løbet af min Fashion Week indlæg, så var jeg i smadderflot selskab hele ugen. Jeg var så heldig, at jeg mødte en masse nye fantastiske mennesker og medbloggere til Impressionista pigernes åbningsfest sidste fredag, og derfra aftalte vi af mødes til de forskellige events og shows. Så hyggeligt, og jeg er SÅ glad for, at jeg har mødt de nye skønne piger!

Nå, men i hvert fald er der et lille sneak peak på det outfit, jeg havde på til Euromans fest om tirsdagen. Pigerne og jeg tog fra David Andersens show hjem til Chris for at gøre os klar og få en lille drinks, men inden da tog vi en lille pause på Christiansborg for at få taget ouftibilleder. Det er simpelthen ubeskrivelig lækkert at være i selskab med folk, der ved, hvad det betyder, når man skal have taget outfitbilleder, deltajlebilleder, billeder fra den gode side, gåbilleder osv. osv. Der er ingen, der kigger underligt, der er ingen, der brokker sig over, at de skal hjælpe med at tage billeder, og der er ingen, der bekymre sig om, hvor lang tid det tager. OBS: jeg vil lige gøre opmærksom på, at jeg har verdens bedste kæreste, der er SÅ sød og tålmodig til at hjælpe mig med billeder, selvom det ikke er hans største interesse. Hihi. TAK SKAT! Men det er nu altså bare lækkert at stå med en flok skønne piger, der ved, hvad det vitterligt handler om. Hahaha. Åh ja. Al den blogger-snak. Der kommer flere billeder af mit outfit senere – endnu bedre billeder!

Skriv en kommentar

  • Frederikke Egel

    De er fra Zara. Jeg skal nok finde nogle links til nogle lignende inden længe, så hold øje. Tusind tak! :*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅBNING AF PR-BUREAU