COUCH KINDA DAY

MUNTHE DRESS TO IMPRESS

IMG_7931IMG_7938muntheIMG_7940IMG_7943

IMG_7947

AFFILIATE: KJOLE: MUNTHE sort/grøn // SKO: ZARA (similar) // SOLBRILLER: RAYBAN (HER)

I går stod den på middag med mine skønne bloggertøser, da Boohoo.com havde inviteret til et lille kig på deres nye kollektion. Det kommer der meget mere om! Jeg havde min nye fine kjole fra Munthe på, og jeg synes simpelthen, at den er så fin! Den er elegant og smuk, og så kan den bæres både med sandaler og stilletter. Jeg kan ikke finde den i min farve på nettet, men den er der i sort og army grøn, og jeg er helt vild med den grønne! Jeg var i går oppe og besøge Michael i Munthes showroom, hvor de viser de nye items fra SS15. Det laver jeg et lille indlæg om her en af de næste par dage, så hold øje! I kan få et unikt indblik i de kommende SS15 tendenser som nogle af de første! 🙂

Hvad synes I om outfittet og kjolen? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COUCH KINDA DAY