NEW CULOTTES AND SNEAKS KINDA DAY

PHOTOBOMBED – GOD SØNDAGS GRINER

P1011080 P1011081Åh hvor jeg elsker at få taget billeder i offentligheden. Så kommer man hjem med skønne hændelser som disse. Alt imens jeg sad og sorterede billeder til et indlæg til jer, faldt jeg over dette, hvor jeg bliver photobombed på det groveste!! Jeg var ellers ved at få taget lækre “se-hvor-lækker-jeg-er-mens-jeg-går-helt-tilfældigt”-billeder, og så dukker ham der op? Helt ærligt, dude. Men så er det godt, at jeg har fået taget intet mindre end 176 billeder, hvor jeg skal forsøge at skære det ned til 5-10 repræsentative billeder. Mon der er nogle brugbare nu? Haha. Jeg ved ikke med jer, men jeg fik i hvert fald en god griner. Og Mark med. Tak fremmede mand i jakkesæt! Mon vores veje mødes igen en dag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW CULOTTES AND SNEAKS KINDA DAY