Hjem MODE BEIGE BUSINESS

BEIGE BUSINESS

af Frederikke Egel

P1010015 P1010052 PicMonkey Collage P1010053 P1010017 P1010133 P1010038

AFFILIATE: JAKKE: ASOS (HER – HER) // BLUSE: VERO MODA (HER) //BUKSER: MANGO (SIMILAR – on sale) // SKO: ASOS (HER) // SOLBRILLER: RAYBAN (HER)

Et outfit jeg personligt synes gør det ret godt i denne sammenhæng. Jeg er helt vild med mine nye beige bukser fra Mango som har en løst snit, men stadig med undertoner af det business-agtige. Jeg satte mine nye støvletter til, og jeg havde dem seriøst på i over 10 timer uden at få ondt i fødderne! Det er altså ret godt gået af et par så lækre sko – og så aller første jeg, jeg anvender dem. Dagens planer bestod af skole først og derefter Carré x Sandra Willer event sammen med Amalie, Sandra og Betina. Derefter tog vi på Zoobar og hyggede med lækker mad og drinks. Uhm. Det var sådan en hyggelig dag!

You may also like

Skriv en kommentar