"DET LIGNER SÅDAN NOGLE GOTH SKO"

THE LOOSE FIT

P9248687 PicMonkey Collage P9248669 P9248692

AFFILIATE: JAKKE: ASOS (SIMILAR) // TØRKLÆDE: MALENE HOCKE (SIMILAR) // BUKSER: MANGO (SIMILAR) // SKO: REEBOK (SIMILAR) // TASKE: MULBERRY (SIMILAR – on sale)

Jeg er vild med, at det er blevet så in for piger – i hvert fald i modeverdenen, jeg ved ikke med drengeverdenen – at have “loose fit” tøj på. Altså store løse bukser, fyldige pelse og oversize sherling jackets. Det er stil, der tiltaler mig mere end noget andet, og det er stil, jeg har lyst til at tage til mig. Dette outfit hoppede jeg i, da Christina, Daniel, Tina, Selina og jeg var ude og få lidt drinks med KompasKommunikation. Bukserne havde jeg faktisk købt ved en fejl, og da jeg fik dem hjem, begyndte jeg at grine. Jeg havde aldrig set mig selv hoppe i bukser med brede ben, da jeg har ret korte og muskuløse ben – og det ikke ligefrem noget, der hjælper på det issue – men det skete altså, og jeg tror ikke, at det bliver sidste gang. Det samme sagde jeg med cullottes bukser, og dem er jeg også blevet tilhænger af nu. Haha. #rygradsomenregnorm. Men det er dejligt, at jeg stadig kan overraske mig selv og finde på noget nyt. Hvad tænker I om de forskellige trends, der dukker op hist og her? Har I en hade og en yndligs trend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"DET LIGNER SÅDAN NOGLE GOTH SKO"