VINDER AF GIVEAWAY + ENDNU EN

INTERVIEW AND PINK FUR

IMG_6008 copy IMG_6048 copy IMG_6051 copy IMG_6066 copy

Find outfittet her.

Den søde og talentfulde Patrick tog disse fab billeder af mig, som jeg bruger til profilbillede og coverbillede på Facebook samt til bloggens header, og i den forbindelse blev jeg til “Ugens Style Inspiration” på hans blog. Han stillede mig et par spørsmål, som jeg skulle svare på omhandlende mode, hvad jeg gerne vil gå i, og hvad jeg ikke vil gå i. Vil I endnu engang lære mig bedre at kende, så læs med her, hvor jeg svarer på en masse spørgsmål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF GIVEAWAY + ENDNU EN