MORGENKÅBE OG BREDE BUKSER

LÆDER, PELS OG GOTH

IMG_9975_2 IMG_9966_2 IMG_9997 PicMonkey Collage IMG_9999 IMG_0007 IMG_9974_2AFFILIATE: STINE GOYA JAKKE (SIMILAR) // GENBRUGS SKJORTE (HER) // SECOND FEMALE BUKSER (HER) // JEFFREY CAMPBELL SKO (HER) // MULBERRY TASKE // GLITTER ØRERINGE (HER) // CARRÉ SMYKKER (HER)

Mit outfit fra i mandags, hvor den stod på fødselsdag for min dejlige kæreste. Jeg havde fået lov at planlægge hele dagen, uden at han vidste noget. Det var virkelig sjovt, men lidt svært for mig. Jeg er en meget snaksaglig pige, og jeg holder aldrig rigtig noget hemmeligt eller tilbage for nogen, så at gå i 1,5 uge i spænding og uden at afsløre noget var altså nervepirrende.

Jeg er ret vild med det outfit, jeg fik sat sammen den dag. Mine læderbukser har jeg ikke haft på i laaaang tid, så det var på tide, at de blev luftet igen. Skoene og jakken er jo en kæmpe favorit (jeg sælger forresten en ubrugt Stine Goya jakke magen til denne i str. S for min søster. Skriv til f_bkce@hotmail.com for info og billeder), så dem kunne jeg ikke lade blive derhjemme. Og skjorten er et genbrugsfund, men jeg har fundet en lignende her. Og smykkerne i sølv pifter det kun endnu mere op, hvis du spørger mig. Ringene er gamle og fra forskellige brands, men øreringene kan I finde links til under billederne.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORGENKÅBE OG BREDE BUKSER