NEW BOOTS AND LAYERS

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #2

IMG_9123“Jeg skal lige have håret om på den anden side” Pt. 1

IMG_9225_2“Jeg skal lige have håret om bag ved” Pt. 2

IMG_9323_2

“Jeg skal lige sætte mit hår ordentligt. Vinden kommer bagfra” Pt. 3

IMG_9674_2“Jeg skal lige have håret væk fra øret, så man kan se øreringene” Pt. 4

PB060050“Jeg skal lige have håret om på den anden side” Pt. 5. Jeg skal stoppe med det der!

PicMonkey CollageNår man både skal nå at catche up og tage outfitbilleder samtidig, OG inden det er mørkt…

IMG_9936_2Når selvudløser er for langsom, og man begynder at vælte til den ene side…

IMG_9987_2“Jeg skal lige sætte mit tøj ordentligt” … uden at se meget tyk ud næste gang, tak!

IMG_9786

“Haha, jeg kan mærke, at det der blev dårligt”. Og det gjorde det.

Så er det blevet tid til endnu en samling af de bedste billeder i løbet af den sidste tid. Det er jo ingen hemmelighed, at vi bloggere efterhånden kender vores god vinkel, vores bedste smil og vores geniale måde at redigere billederne på. Men det lykkes mig åbenbart HVER gang at få taget nogle virkelig uheldige billeder – som ikke engang kan redigeres gode! Det er lidt skræmmende, synes jeg selv, men så er det godt, at de også kan bruges til noget fornuftigt – nemlig underholdning. Jeg er meget stolt af min uhyggeligt grimme side! Bliver det mere menneskeligt? I think not. Det der med at svinge håret til den ene side, det skal stoppe nu!

Tryk på billederne for at komme til de gode og redigerede indlæg, så I kan se, hvor nice jeg egentlig er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BOOTS AND LAYERS