NÅR GRIMME TING BLIVER FEDE

THE STORY OF ME & MARK

IMG_3406 IMG_4763 IMG_7501 IMG_8772 P1010396 10805316_10204812198042865_158929826_n10805267_10204812198202869_630000494_n 10805235_10204812198162868_1007076348_n 10818579_10204812198082866_1805605291_n

Jeg tænkte, at det var på tide, at det gik hen og blev lidt personligt her på bloggen. Jeg forsøger at inddrage jer så meget som muligt i min hverdag og mit liv i mine tekster, men det er ikke altid, at jeg kommer helt i dybden med deltajer. Og nej, der var ikke nogen kinky hentydning bag den sætning. Så saftigt bliver det heller ikke.

Nu har I hørt en hulens masse om Mark, Mark og mere Mark, men ved I egentlig, hvordan vi mødte hinanden? Eller hvor længe vi har været kæreste?

Mark og jeg mødte hinanden for godt 5 år siden. Vi lærte hinanden at kende, fordi Mark i 2010 flyttede fra København til Odense for at spille håndbold i Faaborg, hvor jeg er vokset op. Jeg spillede selv håndbold på det tidspunkt, så vi var begge meget i hallen. MEN vi lærte faktisk hinanden at kende hurtigt efter, at han kom til Fyn. Herreholdet skulle arbejde til noget, der hed Fynske Fristelser, hvor hele havnen er dækket op med byens bedste og lækreste butikker. Til det arrangement skulle “Faaborg Sommerpige” også kåres, og den konkurrence var jeg med i. Og jeg vandt. Tak, fregner! Om aftenen skulle holdet holde fest, og der blev jeg søreme inviteret. Jeg havde en kæreste på det tidspunkt, så der var intet flirt eller noget i det for mit vedkommende, men jeg endte tilfældigvis med at sidde og snakke med Mark om håndbold osv. Meget pudsigt at vi faldt i snak allerede første gang, vi mødtes. Derefter blev jeg venner med drengene, og vi gik i byen, spiste lækker aftensmad og havde det super sjovt.

I november 2011 begyndte der så at være lidt mere flirt i Marks sms’er til mig. Kaffedates, gåture og middage var oppe og vende, men det var først i januar 2012, at den endelige aftale faldt på plads. (Her var det over et år siden, at min daværende kæreste og jeg havde slået op, så no worries! I’m a good girl!) Jeg var jo selvfølgelig på krykker på vores første date, for jeg havde da ødelagt mit korsbånd og min menisk. Jeg har siden drillet ham med, at det var en medlidenshedsmiddag! Efter første officielle date gik det så hurtigt, og en måned senere blev jeg inviteret med til København hjem til hans mors fødselsdag (på valentinsdag) i en weekend, og så var han ligesom vundet. Hihi. Vi har nu fulgt hinanden igennem tykt og tyndt, godt og ondt og kedeligt og romantisk i snart 3 år, og det har været 3 fantatiske år!

Jovist har der været diverse diskussioner, problemer, kriser osv. – dem er der nok ikke rigtig nogen, der slipper for (drømmetænkning) – men vi supplerer hinanden virkelig godt. Også i de svære tider. Mark har alle de kvalifikationer, som jeg mangler og som kan give mig ro på i hverdagen. Han er utrolig sympatisk, betænksom, opmærksom, kærlig, støttende, rosende, romantisk (jeg kunne blive ved), og jeg beundrer ham rigtig meget. Han er den fyr, jeg håber, jeg skal være sammen med resten af mine dage, så jeg tror ikke, at det bliver sidste gang, I hører om ham. Måske han kan lokkes til at melde sig på banen her på bloggen en dag? Udover når han tager mine billeder. Tak, skat!

Nå, men tøser. Nu skal I ikke falde alt for meget for min mand, men jeg håber, at I synes, at det var sjovt at høre en lidt mere personlig historie. Nu vil jeg have kys af min frø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR GRIMME TING BLIVER FEDE