NYE SKO I AKTION

BLOGGERLIV OUTFIT

IMG_0163 IMG_0125 IMG_0178 IMG_0296 PicMonkey Collage IMG_0152 IMG_0280 IMG_0199AFFILIATE: STINE GOYA JAKKE (SIMILAR) // ASOS RULLEKRAVE (HER) // GINA TRICOT BUKSER (SIMILAR) // ALDO SHOES (SIMILAR)

Det fulde outfit fra i fredags, da Amalie og jeg skød dagens outfit til Bloggerliv. Jeg elsker min Stine Goya jakke mixet med rå læderbukser og ankelstøvler. Jeg overvejede, om jeg skulle hoppe i et par sneakers for at gøre det mere sporty og casual, men det blev til mine elskede sko fra Aldo. Rullekraven fra Asos er røget lige på toplisten over favoritbluser. Den er SÅ lækker og blød, og så har jeg bare en svaghed for de populære turtle necks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE SKO I AKTION