SÅDAN SER JEG NU, NÅR ...

3. ADVENT MED KONKURRENCE + VINDER

IMG_9050

Så blev det atter søndag. Hvor blev den uge af? 3. adventskonkurrence skal skydes i gang, og jeg har glædet mig til at forkæle jer endnu en gang. Denne gang er det Goodiebox, der har været på banen med “trreats”. Mange af jer kender nok Goodiebox i forvejen, men kender I deres nye Trreat by Goodiebox? Her kan man vælge mellem forskellige boxe, som man kan sende til en, man holder af – eller til sig selv. Hæhæ.

I denne konkurrence er der to heldige vindere, og I kan vælge mellem Escape og Naobay (rul ned for at læse om dem). Jeg har selv testet Escape, og dens creme og bodyscrup er fantastisk! Det eneste, I skal gøre for at deltage, er:

1. Følg mig på Bloglovin‘.
2. Like dette blogindlæg.
3. Kommenter herunder hvilken box du gerne vil vinde.

HELD OG LYKKE! Og sidste uges vinder af Shu Uemura er: Michelle Garner. Stort tillykke! Send en mail til mig på: f_bkce@hotmail.com, så du kan få din gave.

Sponsoreret af Goodiebox

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN SER JEG NU, NÅR ...