FAVE OUTFIT

4. ADVENT MED KONKURRENCE + VINDERE

IMG_9070 IMG_9068 IMG_9066 IMG_9062

Glædelige 4. advent! Så blev det tid til sidste konkurrence, og det er nok den sejeste konkurrence af dem alle. Hvis du spørger mig, har det været nogle lækre præmier, som jeg har været så heldig at kunne udlodde til jer, og jeg har fået lov at glæde mange mennesker! Heldige mig.

Denne gang er der en højtaler som I ser på ovenstående billeder i en lækker rød julefarve på højkant. Jeg har fået lov til at teste lyden, og jeg kan varmt anbefale den. Den står fast ude i vores køkken og spreder hyggelig steming, men jeg har også haft den med hjem i min søsters lejlighed, som vi er i gang med at renovere, og den overspiller al larm fra maskiner osv. Det er virkelig et plus.

Hvis du kunne tænke dig at vinde denne lækre højtaler, skal du blot gøre følgende:

1. Like indlægget herunder.
2. Følg bloggen på Facebook.
3. Kommenter “done” i kommentarfeltet.

HELD OG LYKKE! Og stort tillykke til vinderne af 3. adventskonkurrence. Det blev Lærke Vallentin og Sofie Grand. Jeg har sendt jer en mail!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVE OUTFIT