SUNDAY CHILL + NYE NABOER

DROP BADET – BRUG HAT

DSC08420 DSC08429 DSC08503 PicMonkey Collage DSC08435 DSC08494 DSC08530

PHOTO BY: CHRISTINA BARRÉ

AFFILIATE: J. LINDEBERG JAKKE (SIMILAR – on sale) // MONKI STRIK (SMILAR) // SELECTED FEMME LÆDERBUKSER (SIMILAR) // MENTOR SKO (HER) // CHANEL TASKE (HER) // FEDORA HAT (HER)

Det klart bedste tip, jeg kan give, når man har fedtet hår, er at smide en hat, kasket eller hue på hovedet. Det gør, at du kan springe hårvasken (ikke badet!) over en dag mere, og det vil dit hår altså have rigtig godt af en gang imellem. Håret har sundt af at blive fedtet og derved lære at “rense” sig selv, og det blivet det ikke, hvis man vasker håret for ofte. Dette er en typisk misforståelse.

Nå, men den anden dag havde jeg i hvert fald fedtet hår og besluttede derfor at smide min elskede fedora hat på. Jeg er vild med det look, som den skaber, og den kan være med til at pifte et ellers helt basic outfit op, som det mit bestod af. Det er længe siden, jeg har haft læderjakke på, så jeg tænkte, at jeg kunne gøre det lidt råt. Hvad synes I om det? 

Skriv en kommentar

 • Frederikke Egel

  Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har personligt aldrig kunne rocke hatte-looket, men jeg er vild med sættet!

  Jeg vasker ca. håret 3-4 gange om ugen, og mit trick for at fjerne “fedtet” er den helt fantastiske dry shampoo fra Tony&Guy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft, hvor er du en BABE! Så fedt outfit <3 Begynder så småt at drømme om en Chanel taske også .. Åh nej hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Egel

  Det kan jeg godt forstå – man bliver afhængig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY CHILL + NYE NABOER