UGENS BEDSTE BLOGGERLOOK // STYLISTA

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #3

IMG_9104

Hvis du ikke følger mig på Bloglovin, Instagram og Facebook, ville jeg ikke gå alene ud om aftenen, hvis jeg var dig. 

IMG_9186Ca. så ondt gjorde det at sidde på kanten af den bænk. 

IMG_9377Når man ikke er klar på et billede, men kommer til at trykke på selvudløser knappen. 

IMG_9567Multitarsking går ud over balancen. 

P1229839Den klassiske: “jeg skal lige ordne håret”. 

DSC_0044Når man er snottet og får taget outfitbilleder…. Hvor er min PA med næsekluden?

IMG_2861Håret.. Igen. Jeg klipper det sgu af. 

PicMonkey CollageNår man godt ved, at billedet før blev rigtig dårligt. Eller når fotografen begynder at grine af en. Well. 

DSC08505“Hej. Jeg er fotograf. Skal jeg ikke komme hjem til dig og skyde nogle billeder?” #lummert

IMG_0589Balanceproblemet igen. 

IMG_0627“Du skal tage et detalje billede, hvor jeg stiller mig op på mine tæer og ser nice ud som her“. 4 forsøg og det lykkedes ikke..

P3080064

Nu lugter her igen! Eller så er jeg snottet igen.

Så blev det tid til endnu et af de populære (og pinlige) indlæg, hvor jeg udstiller mig selv i det offentlige rum. Siden sidst er der kommet rigtig mange nye læsere til (tak og velkommen), og I havde måske ikke forventet så grimme billeder herinde – jeg underskylder for hvem der måtte have fået ar på sjælen – men disse indlæg er blevet fast inventar her på FE, og det giver jer en helt fair og lovlig grund til at grine af/med mig, pege fingre, få bedre selvværd, bitche, eller hvad I end måtte have lyst til. Jeg bærer ikke nag.

Tværtimod er pointen med disse indlæg faktisk, at jeg gerne vil sætte fokus på nogle områder, der ofte er tabubelagte i det online, virtuelle og iscenesættende fællesskab. Jeg synes, at det er vigtigt at sætte fokus på, at man kan ændre, redigere og forbedre alt, hvis man har lyst. Men det har jeg ikke. Det er ikke ægte, og det er ikke noget, jeg vil støtte op om.  Jeg er ikke perfekt, jeg er ikke fejlfri, og jeg er bestemt ikke hende, der ser godt ud på tilfældige her-og-nu-billeder. Det viser ovenstående vidst ret tydeligt. Men hvem er egentligt det? Hvem kan være perfekt, fejlfri og guddommelig hele tiden? Det tror jeg ikke, at der er nogen, der kan, og jeg tror ikke, at det er sundt for folk at tro, at der er nogen, der gør det. Jeg vil gerne være et forbillede, der inspirere folk til at være tro mod sig selv, og den man er, og ikke være fortaler for redigering, kræsenhed og lav selvtillid. Jovist redigerer og sorterer jeg også mine billeder – jeg giver dem skarphed, ekstra lys, kontrast og måske farver og udvælger dem, jeg synes er bedst, men jeg redigerer ikke min kropsform, karakterer i ansigtet, håret eller andre områder, som jeg måske ikke er helt tilfreds med, for det er jo sådan her, jeg er. Jeg mener, at de muligeder vi har for at forbedre, redigere og forandre billeder, farver, film osv. er fantastisk og uundværlige – selvfølgelig vil man gøre, hvad man kan for at ens billeder ser godt ud, og det skal der også være plads til, for det er også inspirerende – både for sig selv og andre. Men jeg mener også, at man skal være påpasselig med at iscenesætte sig selv på forkerte, urealistiske og uægte måder, så man lige pludselig ikke kan stå inde for den person, man egentlig er. Jeg mener, at man skal være stolt af sig selv, sit udseende, sin personlighed og sine muligheder, uanset om man ser godt ud på billeder eller ej. Jeg mener, at det kan være et problem for unge mennesker, at man kun kan komme frem i denne verden, hvis ens Instagram eller blog er fyldt med perfekte billeder. Vis at det er helt okay at være neutral, naturlig og uredigeret. Jeg forsøger. Gør I?

Tryk forresten på billederne for at komme til outfittet med de redigerede og nøje udvalgte billeder, hvor jeg ser så godt ud som muligt. 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BLOGGERLOOK // STYLISTA