GRÅ MED GRÅ PÅ + WEEKEND PLANER

ALEXANDER MCQUEEN BOMBERJACKET 2.0

IMG_9281 IMG_9265 IMG_9301 1PicMonkey Collage IMG_9311

PHOTO BY: AMALIE WESSEL

ALEXANDER MCQUEEN JAKKE (HER) // RUT&CIRCLE RULLEKRAVE (HER) // WOLFORD STRØMPEBUKSER (HER) // UKENDT STØVLE (SIMILAR – on sale) // CHANEL TASKE // GLITTER SOLBRILLER (SIMILAR) // PERNILLE CORYDON SMYKKER (HER) // CARRÉ SMYKKER (HER)

Så lykkedes det mig endelig at få taget billeder af min nye bomberjakke, som jeg viste jer her. Jeg er SÅ vild med den og glad for, at jeg kastede pengene efter den. Den er dejlig “varm” og vindtæt, så den sagtens kan gå an på de kommende forårsdage med solskin og mildt vejr. Dét glæder jeg mig til! I går satte jeg den sammen med en rullekrave strik og støvler, men jeg tror også, at den bliver cool til boyfriend jeans og sneakers eller læder shorts til sommer. Amalie og jeg i går var inde i Birgitte Herskind butikken og lure på de nye SS15 kollektioner, og jeg endte med at hapse mig et helt sæt med hjem. Der kommer et lille sneak-peek på det senere eller i morgen. Mine første striper i garderoben i meget lang tid.

PS: Kan I forresten se, at der er røget et par cm af håret? Mit hår var ellers blevet det længste, jeg nogensinde har haft, men efter jeg selv farvede det ombré i sin tid, har det også taget meget skade. Nu er vi klar til at prøve igen. Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRÅ MED GRÅ PÅ + WEEKEND PLANER