HUN TESTER TRENDEN // MIDI SKIRT

THE FULL OUTFIT + SNAPCHAT NAME

IMG_0058 IMG_0142 PicMonkey Collage IMG_0160 IMG_0231

PHOTO BY: AMALIE WESSEL 

AFFILIATE: ACNE JAKKE (HER) // SAINT TROPEZ RULLEKRAVE (SIMILAR) // SELECTED FEMME LEGGINGS (SIMILAR) // TOGA PULLA SKO (HER) // GLITTER SOLBRILLER (SIMILAR)

Så kom det fulde outfit med min nye jakke samt nye sko endelig op, og jeg er selv rigtig tilfreds med det. Mit outfit er lidt mere til den rå side her, og det er egentlig nok mit go-to og sikre outfit, hvis jeg en dag står og har krise eller ikke helt ved, hvad dagen bringer. Jeg føler mig langt mere tilpas, når jeg hviler i det outfit og det udtryk, jeg har valgt for dagen, og det gør jeg bare allermest, når jeg er i et look som dette. En kæmpe kontrast til det look er for eksempel dette, dette og dette outfit, hvor jeg et par gange i løbet af dagen godt kan fortryde, at jeg ikke er hoppet i noget mere lignende dette, dette eller dette look. Lidt dumt, I know, men kender I ikke det med at have det bedst i én stil? Jeg forsøger at variere og udfordre mig selv, men man har vel altid en safety.

Dagens indlæg kommer lidt sent, da min weekend har været super dejlig og lidt travl. Jeg har nået en masse, men samtidig koblet helt af og virkelig fået ro. Som jeg skrev i fredags, så har jeg haft en sindsyg tralv uge, og den næste bliver endnu mere crazy, så denne weekend skulle bare foregå i stille og roligt tempo. Og det gjorde den. Fredag var jeg ude og spise med svigerfamilien og hygge hele aftenen. Lørdag havde jeg en super hyggelig dag med min storesøster og var til fest om aftenen. Og i dag søndag har Mark og jeg været i Ilva, endevendt og rengjort HELE lejligheden, fordi vi får nye møbler og trænger til at lave om på det hele, og her til aften slapper vi bare af. Jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer før- og efterbilleder, når det engang er på plads. Hihi. Hvis I har lyst til at følge lidt med på sidelinjen i min hverdag, skal I være velkomne til at tilføje mig på Snapchat under mit brugernavn, som sjovt nok er Frederikkeegel. Jeg poster dagligt billeder af alt muligt mærkeligt herunder mine togture til skole, events, Mark og jeg samt andre skøre påfund, så det er på eget ansvar. Høhø, men så kan I i hvert fald følge lidt med. Ses vi derinde?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUN TESTER TRENDEN // MIDI SKIRT