DEN IGEN?

STOPPER JEG MED AT BLOGGE?

IMG_0515

Som I måske har bemærket de sidste par dage, så er blogposts ikke dem, der har været flest af her på FE. Det beklager jeg selvfølgelig rigtig meget, da jeg jo elsker at blogge, inspirere og tage billeder, men jeg er i den situation, at min computer simpelthen ikke har det ret godt i øjeblikket. Det er UMULIGT for mig at redigere billeder, opdatere mine sider eller noget som helst andet, uden at den hakker, spammer og åbner alle mulige underlige sider. Jeg troede ikke, at det kunne lade sig gøre, men jeg tror altså, at min lille baby har fået en virus. Jeg stopper selvfølgelig ikke med at blogge, og jeg har flere indlæg og idéer klar til jer, end jeg selv kan overskue, så bare rolig – jeg smutter ingen steder. Min påskeferie stod på ren afslapning, kærlighed og tid med min dejlige familie i Berlin, så jeg tillod mig at udnytte situationen og holde helt fri. Jeg har selvfølgelig taget outfitbilleder og stemningsbilleder fra Berlin, så de skal nok komme op på bloggen, når jeg har fået den fixet. I mellemtiden må jeg smile rigtig sødt og forkæle Mark ekstra meget for at låne hans computer til at blogge fra. Ovenstående billede er fra et outfitpost, der snarest kommer ud. Har I haft en god påskeferie?

Skriv en kommentar

  • Frederikke Egel

    Hæhæ, det var også meningen at den skulle fange, så folk kunne få en forklaring. Jeg bliver i blogland – kan jo ikke undvære jer piger. :*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jebuz, den overskrift! Jeg nåede lige at blive helt nervøs jo :sweat_smile:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN IGEN?