STOPPER JEG MED AT BLOGGE?

NÅR BACK-UP BILLEDER BLIVER EN NØDVENDIGHED

IMG_0793_zpslvkxgpi3 PicMonkey Collage_zpsydlv7ej1 IMG_0820_zps1toyvve6 IMG_0800_zpsrfgudtgu

AFFILIATE: MELANGE DE LUXE JAKKE (SIMILAR) // BIRGITTE HERSKIND BUKSER (HER) // ISABEL MARANT SNEAKERS (HER) // PREGO X KAREN SIMONSEN SOLBRILLER (SIMILAR)

Nu er der styr på min computer, og jeg er en lettet kvinde. Den er blevet gendannet, alt er slettet og startet forfra, og den har det allerede meget bedre. Nu mangler jeg bare at få styr på Photoshop, og så er jeg tilbage i gamet. I mellemtiden kan I lige få dette outfit, der er skudt før, jeg tog til Berlin. Jeg havde egentlig ikke sat mig for, at de skulle på bloggen, da I efterhånden har set alle items et par gange før – pånær mine nye skønne solbriller fra Karen Simonsen x Prego – men jeg havde redigeret dem, inden min computer blev syg, så det er lige de eneste billeder, jeg kan smide op lige nu. I må lige have lidt tålmodighed med, at billeder fra Berlin (samt mit seneste crazy køb, som jeg har teaset lidt med på snapchat @frederikkeegel) kommer op. Det gør de så snart, jeg har fået dem redigeret.

Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig, men travl dag. Jeg startede morgenen med et shoot i selskab med søde Signe og Ashkan for at skyde et par billeder til Ashkans portefølje. Jeg glæder mig til at vise jer, hvad det er endt med. Derefter tog jeg på arbejde på mit universitet, SDU i Slagelse, hvor jeg underviser i engelsk grammatik, og afslutningsvis spiste jeg frokost og tog jeg til pressedag hos PRD med Amalie. Nu er jeg lige landet herhjemme og skal til at lave mad med Mark, inden den står på eksamensopgave. Nu nærmer det ræs sig snart igen..

Skriv en kommentar

 • Jeg forguder din jakke! Den er absolut fantastisk! Dine solbriller komplimenterer dit outfit fortryllende!

  Dejligt at der er styr på din computer igen 😉

  -Yasmin J. L. L.
  yasminjll.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Egel

  Tusind tak Yasmin! Dejlig kommentar!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOPPER JEG MED AT BLOGGE?