WHEN THE SUN COMES OUT

JEG SMIDER DEN JAKKE VÆK

P1010064 P1010072 P1010111 P1010083 P1010093 P1010106 P1010097

AFFILIATE: ACNE JAKKE (HER) // ASOS BLUSE (HER) // NEW YORKER BUKSER (SIMILAR) // JEFFREY CAMPBELL SKO (HER – on sale) // CHANEL TASKE // PERNILLE CORYDON SMYKKER (HER) // CARRÉ RING (HER) // ARMANI SOLBRILLER (SIMILAR)

Så har jeg endelig fået Photoshop tilbage på min computer, og jeg kan nu endelig komme i gang med at redigere en hulens masse outfitbilleder til jer. Jeg har en masse outfits klar til at blive offentliggjort! Vi starter med dette, som er mit første look fra påskedagene i Berlin med min familie. Vi ankom om fredagen, hvor det var hulens koldt og blæsende, så jeg hoppede i min Acne jakke, boyfriend jeans og boots for at gøre looket lidt råt til stemningen. Jeg vil forresten lige tippe om, at lillesøsteren til mine boots fra Jeffrey Campbell er på tilbud lige nu. De er intet mindre end fantastiske, og jeg elsker mine! I kan finde dem her. De resterende dage i Berlin foregik i høj solskin og meget mindre tøj, hvor jeg blandt andet hoppede i mit nye sæt fra Birgitte Herskind. Det glæder jeg mig til at vise jer!

Jeg håber forresten, at det er sidste gang, at I får denne jakke at se på bloggen lige foreløbigt. Det må meget gerne forblive dette skønne vejr, så dette monstrum af en jakke kan blive pakket væk til næste vinter. Den ryger selvfølgelig ingen stedet, for jeg eeeelsker den, men vi krydser fingre for, at jeg ikke behøver den de næste mange måneder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN THE SUN COMES OUT