ER I OGSÅ VED AT DØ OVER EKSAMENER?

10 TING JEG ALTID GØR I FITNESS

IMG_9205PicMonkey Collage21. Jeg konkurrerer mod naboen. Hvis der står en ved siden af mig på løbebåndet, steppen eller crosstraineren (favoritten), så skal jeg løbe/køre mindst lige så hurtigt som dem. De skal i hvert fald ikke vinde over mig i kalorie-konkurrencen. 2. Jeg retter altid ryggen og trækker maven ind mere end normalt. At føle, at der hele tiden er nogen, der kigger, er åbenbart godt for kropsholdningen. 3. Bliver inspireret og sætter nye mål. Hvis jeg ser en anden pige lavet noget, som jeg ikke har prøvet før (eller ikke kan), så står det på træningsprogrammet til næste gang. 4. Jeg laver stort set noget hele tiden. Det eneste, jeg holder pause er at skifte træningsøvelser, drikke vandt eller 5. tage Snapchatbilleder, så alle kan se, hvor god jeg er. 6. Drikker 1,5 liter vand, fordi jeg sveder kroppen til dehydrering. Ret lækkert. 7. Jeg skal være bedre end sidste gang. 8. Jeg har altid lyst til at rette på folk, der laver øvelserne forkert. Nej! Dine knæ må ikke komme udover dine tæer i squat! Men jeg gør det selvfølgelig ikke. Det er jo bare irriterende. 9. “Har hun holdt planken i 2 min? Så holder jeg den da bare i 3. Lige meget. Det gør først ondt i morgen”. 10. Indser, at jeg mentalt ligner mere en dreng end en pige. #foraltidensportspige

Er jeg for meget konkurrencemenneske, eller kan I genkende nogle af situationerne?

Skriv en kommentar

 • Frederikke Egel

  Haha, det er en god følelse!

  De er fra Tully Lou.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder øje med om dem på løbebåndet/crosstraineren ved siden af, har stået der længere tid end mig – og hvis de så har stået der i kortere tid og ser mere forpustede ud, kan jeg godt komme til at smile lidt selvtilfreds…

  – Hvor er dine tights i øvrigt fra? De er vildt fede!!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Smidt Nielsen

  Er ret enig i punkt 1,7,8,9 og 10!
  Godt indlæg “old friend”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER I OGSÅ VED AT DØ OVER EKSAMENER?