10 TING JEG ALTID GØR I FITNESS

THE LAST OUTFIT

IMG_6257 IMG_6272 IMG_6430IMG_6252IMG_6387 IMG_6279

AFFILIATE: NEW YORKER LÆDERJAKKE (SIMILAR) | VERO MODA RULLEKRAVE (SIMILAR – 2pack) | DR. DENIM BUKSER (HER) | JEFFREY CAMPBELL SKO (HER – on sale) | GENBRUG TASKE (SIMILAR) | MALENE HOCKE HALSTØRKLÆDE (HER) | PERNILLE CORYDON SMYKKER (HER) | CARRÉ SMYKKER (HER)

All right guys. Sig farvel til de lyse lokker, for det er blevet tid til sidste outfitindlæg med mit “gamle” hår. Når jeg ser billeder som disse, hvor mit hår er blevet krøllet og stylet, så kan jeg godt komme til at savne det “lange” hår, men jeg må også bare erkende, at mit diy-ombré-projekt har skadet håret rigtig meget de sidste 2 år, så det har virkelig trængt til at blive klippet af, så det kan starte på en frisk. Det kan det nu, og jeg er meget tilfreds med resultatet! Jeg glæder mig til at vise jer de endelige billeder af det! Fulgte I med på snapchat @frederikkeegel?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG ALTID GØR I FITNESS