THE LAST OUTFIT

THAT NEW HAIR

Untitled

Som de fleste af jer måske så på SnapChat og Instagram (@frederikkeegel), så har jeg jo været et smut forbi frisørsalonen Soul Of Cha Cha Cha i Hellerup sammen med Amalie. Det har jeg i anledning af et samarbejde, som jeg har indgået med L’Oreal, men mere må jeg ikke sige lige nu. Jeg glæder mig til at afsløre mere! Hihi.

Vi havde den skønneste morgen med ren forkælelse og hygge i frisørsalonen, og angående håret så tror jeg aldrig, at jeg har været så glad for en frisure, som jeg er for denne. De sidste to år har jeg haft samme frisure, hvor jeg har forsøgt at vokse det langt, efter jeg selv farvede det ombré. Jeg har været ualmindeligt glad for farven og min halvlange længde, men nu trængte mit hår godt nok også til at blive klippet af og frisket op. Det er det for alvor blevet, og jeg er mere tilfreds, end jeg turde håbe på! Tenna, som stod for både mit og Amalies hår, har simpelthen formået at indfri mine ønsker til punkt og prikke. Det er sjældent, at jeg går fra en frisør med den følelse! Hvad synes I om det??

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LAST OUTFIT