SKULDERLÆNGDE OG NYE PUMPS

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #5

DSC02301Aldrig lad et outfitshoot komme imellem en god historie. Eller.. Måske jeg bare kommanderer med fotografen.. Som jeg plejer. 

DSC02342Jeg har hørt, at hanekam skulle være det nye, så det prøver jeg lige. You heard it here first! 

DSC02403Balance! Balance! Balance! Og vind i håret. 

IMG_9060En af de dage hvor man kan mærke, at det ikke føles helt godt foran kameraet. Eller nogle andre steder. 

P4290032Måske jeg skulle have ladet den sidste drink være… Når nej. Billeder er taget inden vi fik drinks. #whatstheexcusethen

IMG_9957Sådan får man solbrillerne ned på næsen uden af bruge hænderne. Måske jeg skulle lave en guide?

IMG_0092“Jeg tror, der er rigeligt af billeder nu skat. Bare stop.” Sidste? Ja okay. Tak! 

IMG_8162Badass pose! Hvis jeg alstå ikke lige skulle sætte hår. Igen.  

IMG_0173Not so much badass pose. Hvad fanden laver jeg? 

IMG_6164Når håndværkerne i Tivoli kigger lidt for meget. Please stop.

IMG_6382

Når de ikke har tænkt sig at stoppe, så flirter jeg da bare igen. “Hey frække!”

Det er med blandede følelser, at jeg hver måned udgiver disse indlæg. Jeg synes, at det er ualmindeligt grinern, at jeg altid formår at få taget billeder, hvor jeg ligner noget, jeg ikke engang selv kan genkende, og jeg synes, at det er vigtigt at huske på, at vi bloggeres trods alt også bare er mennesker, der virkelig også godt kan lidt lort (bare rul op, så forstår du). Men egentlig så fælder jeg jo lidt ben for mig selv, når jeg sådan smider billeder op, hvor jeg hverken ser godt ud, poser rigtigt eller fremviser tøjet på en særlig charmerende måde. Hvem gider at samarbejde med eller kigge på sådan en? Jeg har dog valgt at blive ved med disse indlæg, da jeg er en person med masser af selvstillid og humor, og jeg synes, at det er vigtigt at sætte tingene lidt i relief og ikke kun at fremstille sig selv på den “rigtige” og “bedste” måde, men ligeledes være realistisk i forhold til sig selv og sine omgivelser. Jeg udvælger og redigerer mine andre billeder så nøje, så synes jeg måske også, at I fortjener at se “the real deal”. For jeg er sgu nok egentlig mere som hende på oventående billeder, end jeg er hende på de nøje udvalgte, redigerede og opstillede billeder. To be honest. Sorry hvis jeg har ødelagt nogens perfekte billede af mig. Bare behold det. Hæh.

Tryk på billederne for at komme til de redigerede indlæg. Se mine andre rimelig awkward indlæg her, her og her.

Skriv en kommentar

  • Signe

    Jeg synes det er super fedt du laver disse indlæg, nu det er en verden hvor skal fremstå perfekt og intet er helt naturligt! dejligt, forset endelig (Y)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

    Tusind tak! Det er lige præcis, fordi der er så mange forventninger til perfektion derude, at jeg forsøger at bryde dette. Dejligt, du kan lide det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKULDERLÆNGDE OG NYE PUMPS