PARTISAN DRESS AND VANS

MICROSOFT LUMIA 640XL SIGHTSEEING

Untitled-2

Det er ikke så ofte, at jeg her på bloggen deler billeder fra de events, jeg er så heldig at være til, da jeg ikke tænker, at det altid er lige så sjovt for jer, som det er for mig. Men i ny og næ så er der altså nogle events, der skiller sig rigtig meget ud fra andre. Essensen med events er at præsentere bloggere og pressefolk for nyheder, der kommer til at røre sig rundt omkring, så vi kan være med til at sprede budskabet.

Denne gang inviterede Microsoft og PR-bureauet Mannov på en hyggelig dag med Sightseeing i København. Pointen med det hele var, at vi skulle afprøve den nye Lumia 640XL telefon, som netop er kommet på markedet. Telefonen har det vildeste kamera, som jeg nok skal fortælle mere om (jeg er nemlig ved at teste telefonen lige nu), og så vejer den lige så lidt som min Iphone 5, selvom den er langt større og bedre. I’m impressed! Vi fik alle en telefon hver, så vi kunne prøve at have den i hånden, i tasken, logge ind på de sociale medier, tage billeder og redigere på den. Selvom man lige skal vænne sig til et helt andet styresystem, så gik det meget godt. Bedre for nogle end for andre. Haha. Til eventen blev vi transporteret rundt i en partybus med sofaer, højtalere og åbne vinduer, så vi kunne kigge, te os og tage billeder af alt det, vi kom forbi. Det var en super sjov idé! Undervejs gjorde vi nogle stop på nogle af Danmarks mest populære turiststeder såsom Den Lille Havfrue, Amalienborg og Operaen, mens vi blev fodret med det lækreste mad og drikke (som I nok kan se på billederne. Hæh). Eventen sluttede af på toppen af København med udsigt over søerne, hvor Mannov holder til. Alt i alt et super fedt og anderledes event, hvor vi selv kunne danne os et billede af telefonen og dens funktioner. Jeg laver snart et indlæg mere, hvor jeg fortæller om kameraet og redigerinsmulighederne, hvilket er noget af det bedste ved telefonen, hvis I spørger mig. Derudover følger hele Office pakke med. Ret genialt. Og praktisk. Læs mere om telefonen her.

Indlæg 1/2 sponsoreret af Microsoft

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTISAN DRESS AND VANS