STRIK I JUNI? AMEN ALTSÅ

DA JEG BLEV STUDENT

Untitled-2

From my graduation in 2012! 

Wow! Det er nu 3 år siden, at jeg blev student! Damn, hvor går tiden hurtigt. Jeg bliver helt nostalgisk, når jeg ser ovenstående billeder. Hehe. Hvor var det dog en fantastisk og befriende tid, hvor man bare gav slip og nød, at man havde nået endnu et stort mål! Men det var samtidig en tid, der betød, at man nu skulle til at skilles fra de fantastiske mennesker, man hver dag i 3 år havde tilbragt tid med. Både på godt og ondt. Gymnasiet var nemlig rigtig hårdt, hvis du spørger mig, men det var også en af mine bedste tider nogensinde. Heldigvis har jeg stadig kontakt med rigtig mange af de piger, I ser på billede nr. 2, hvilket jeg er SÅ glad for! Og så hænger Mark jo stadig ved. Så der er heldigvis ikke sket sååå mange ændringer på de punkter. Hehe.

Jeg vil bare sige til jer nye studenter, at selvom I selvfølgelig skal komme ind forbi bloggen, som vil opdateres lige som den plejer, så skal I virkelig nyde tiden nu! Giv slip, lad jer rive med, lad være med at tænke på fremtiden, på penge eller noget som helst. Nyd det. Lev med huen på hovedet det næste stykke tid og tag jer tid til det hele! For det er fucking godt gået mand! TILLYKKE FRA GRÆKENLAND!

Skriv en kommentar

  • *intet at gøre med indlægget*

    Har du ændret dit bloglovin’ link eller noget? Dine sidste 5-6 indlæg er nemlig ikke dukket op på mit feed… Har været inde og finde din blog, unfollowe og followe igen, men de er ikke dukket op :/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIK I JUNI? AMEN ALTSÅ