DE OBLIGATORISKE BIKINIBILLEDER?

HJEMME OG UDE

IMG_1692-Recovered IMG_1719 IMG_1725 IMG_1731

AFFILIATE: ASOS TEE (HER – on sale) ZARA SHORTS (SIMILAR) | ASOS HEADSCARF (HER) | ASOS SANDALER (HER) | PROENZA SCHOULER TASKE (HER) | KAREN SIMONSEN SOLBRILLER

Hej bloggen. Så er vi landet herhjemme. Vi var hjemme kl. 02.30 i nat, så vi gav os selv lov til at love længe og flade ud her til morgen, selvom det er fantastisk vejr i dag. Nu sidder jeg lige og arbejder lidt, men selvom vi lige er kommet hjem, så skal vi ud og nyde vejret.

Ovenstående er et outfit fra Grækenland, hvor jeg selvfølgelig havdet taget min nye tee fra ASOS med. Den er så fed! Den er fra min seneste ordre, som nok var en af mine bedste til dato. Haha. Den har slidser på begge sider og en lille turtleneck, som billederne viser, og så er den virkelig lækker i kvaliteten. Den er netop nu sat ned til 114kr her, hvis det skulle være noget. Derudover tog jeg mine fine sandaler på, som alligevel ikke er helt så fine i det grundet frynserne. Jeg er vild med det! Det skal sgu ikke blive alt for tøset. Og så smed jeg et tørklæde i håret, som jeg har skrevet om før her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE OBLIGATORISKE BIKINIBILLEDER?