FRINGE, FEDORA & RALPH

THE DRESS

Untitled-3

PHOTO BY: AMALIE WESSEL

AFFILIATE: ASOS JAKKE (HER – on sale) | ASOS KJOLE (HER – on sale) | TOGA PULLA SKO (HER) | PROENZA SCHOULER TASKE | CHRISTINA LONDON UR (SIMILAR) | HVISK ARMBÅND (HER) | HVISK RINGE (HER/HER) | PERNILLE CORYDON RING (HER)

Alt imens jeg sidder hjemme hos et vennepar og hygger med Mark, så får I lige dette outfit fra forleden, hvor jeg mødtes med Amalie for at hygge, catche up og skyde outfitbilleder. Grundet eksamener, ferier, festivaller og alt mulig andet er det 100 år siden, at vi har set hinanden, så det var dejligt at blive genforenet. Vi mødtes til en frokost på Ravage for at spise os fede i burgere og drikke en kold øl. Det var virkelig lækkert!

Jeg var iført min nye kjole fra ASOS, som jeg er blevet virkelig glad for. Jeg har taget både denne og den sorte i str. 10, MEN jeg må sige, at den sorte sidder meget strammere end denne, hvorfor jeg tror, at der må være sket en fejl med en af dem. Under alle omstændigheder er det ret fedt, at jeg både har en løs og en stram, for det ser ret chill ud med denne, mens den sorte ser lidt mere elegant ud. Jeg tog mine nye Toga Pulla boots på for første gang, og de er jo bare fantastisk, hvis I spørger mig. Ingen ømme fødder, vabler eller andet første gang, jeg har dem på. Sådan skal det være! Kjolen er forresten til salg til bare 130kr her, og jeg vil virkelig sige go for at kaste de “små”penge efter den!

PS: kan I forresten spotte nogle nye smykker? Der fra Hvisk, og jeg glæder mig vildt meget til at fortælle jer mere!!

Indlæg 2/4 i samarbejde med ASOS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRINGE, FEDORA & RALPH