LEATHER

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #6

IMG_04032 sek. Jeg skal lige have håret om på den anden side og trække en snotter op” ….

IMG_0485Multitarsking? Kvinder? Ha! Jeg er officielt ikke en kvinde så.

IMG_0589Skat, kan du ikke få vinden til at blæse den anden vej? Skal man seriøst gøre alt selv?

P6010723Må jeg lige se, om I gør det ordentligt? I koncentrerer jer ikke, fordi der står mænd og kigger. Seriøst Amalie, Sandra og Selina!

P6040861Get looooow

P6091005Ok lækker type med endnu en snotter. Denne måneds vinderbillede! Hvis man kan kalde det en vinder…

IMG_6923Finder lige tid til at hente resterne af morgenmaden bag kindtænderne i pausen. Der var så ikke pause…

P6170095Sandra said something funny.. Very funny. Apparently.

P1010219Typen, hvis røv er for stor til at være på gelænderet, så typen bliver skubbet ned. Af væggen.

IMG_6878Træt type.

IMG_7139My face, når folk vader lige ind foran shootet. #jackass

IMG_7171Ser det godt ud, hvis jeg svinger håret?” Nej.

IMG_7283Them leeeeeegs. Or something.

IMG_7618Nej, mor. Det er ikke sådan, man gør. Tager du billeder? Nu? Virker det? Pis.

Og godmorgen til jer! I dag er det ikke outfit of the day, men failure of the day. Det er blevet tid til et efterhånden velkendt indlæg, hvor jeg samler op på de uheldige billeder, der altid ryger med i bunken, når der bliver skudt outfits. Jeg kan altid tælle flere billeder som disse end jeg kan af de gode. Det er lidt skræmmende, men det er nu meget god underholdning, og jeg håber, at det er med til at afspejle et lidt mere menneskeligt syn af mig, end bloggen nødvendigvis altid gør, selvom jeg forsøger at være meget nede på jorden generelt. Jeg synes altid selv, at det er sjovt at lære en anden blogger lidt bedre at kende på forskellige måder, så derfor holder jeg denne tradition ved lige. Desuden går der en masse billeder til spilde, for jeg formår altid at lave fis under et outfitshoot eller flække af grin, og det ville jo være en skam. I kan se de redigerede billeder og hele indlægget ved at trykke på de enkelte billeder.

Se flere af disse indlæg her, her, her, her, her og her. Smid en kommentar med hvad du synes om disse indlæg eller giv indlægget et like!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER