FILTER, VÆGTTAB OG STORE ØJNE | LUMIA 640XL SELFIE

BY THE WATER 2.0 + SPÆNDENDE PLANER

Untitled-2

PHOTO BY: SOFIE PARELIUS

AFFILIATE: ASOS KJOLE (HER – on sale) | SECOND HAND HAT (SIMILAR) | HVISK SMYKKER (HER)

Godmorgen bloggen. Hermed det fulde look fra min skydning på Amager Strand med Sofie. Jeg savner lidt at kunne rende i kjoler med bare ben og arme. Gør I ikke også det? Og apropos, så skal jeg faktisk i kjole i dag – Mark og jeg skal nemlig til bryyyyllup!!!! Ih, det bliver så fint. Det er Marks barndomskammerat, der skal giftes, og jeg glæder mig så meget. Det gør vi begge. Vi har snakket om det bryllup i lang tid nu, og i dag er det endelig dagen! Det bliver så godt for dem. Og hvor er det bare en af de mest romantiske begivenheder. Jeg har fundet den fineste kjole, som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer! Nu vil jeg gøre mig i stand. Følg med på snappen og Instagram hele dagen: @frederikkeegel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FILTER, VÆGTTAB OG STORE ØJNE | LUMIA 640XL SELFIE