AARHUS OUTFIT

FUN FACTS ABOUT ME

11823986_10206802121989720_743590538_n

Hej bloggen. Selv synes jeg, at der er så hyggeligt at læse om andre bloggere, komme bag facaden, lære dem at kende og høre nogle “hemmeligheder”, så jeg tænkte, at det var på tide, at jeg selv fik lavet nogle “fun facts”, så I kan lære mig lidt bedre at kende på den måde. Måske I endda kan genkende nogle af punkterne.

1. Jeg er en meget følsom pige. Udadtil virker jeg nok meget hård og stærk, men jeg har let ved at blive påvirket, skuffet, ked af det eller overrasket, men en af mine største styrker er, at jeg er meget positiv, så jeg forsøger altid at få det bedste ud af situationen. 2. Jeg køber altid for meget bland-selv-slik, så der er noget tilbage om morgenen, når jeg vågner. Det skete blandt andet i morges. Mums. 3. Jeg foreslår virkelig tit Mark, at vi skal have hjemmelavet hotdog til aftensmad. Og jeg bliver ualmindeligt glad, når han siger ja. 4. Jeg hader alt husmor-agtigt; handle ind, lave mad, gøre rent, vaske tøj, rydde op osv, men jeg kan godt lide at vaske op. 5. På trods af det er jeg lidt et ordensmenneske, og jeg elsker at planlægge. 6. Jeg har virkelig tit noget i næsen. Sådan seriøst tit. Snot, bussemænd, støv og alt mulig andet. 7. Jeg hader at have travlt om morgenen, så jeg står gerne tidligere op for at have tid til morgenmad, snik-snak, blogging, tøjkrise osv. 8. Jeg elsker at være nøgen. Jeg render stort set altid nøgen rundt i lejligheden. Mon naboerne er tilfredse? 9. Jeg har tit sure tæer. 10. Jeg prøver at overtale Mark til at starte en blog, men han gider ikke.

Skriv en kommentar

  • Laura

    Jeg ELSKER at du ikke pakker tingene ind. Bussere i næsen og suretær, hahaha tak for grinet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

    Haha! Jeg tror i hvert fald, at mit morgenslik er glad for, at det kan gøre mig SÅ glad 2 gange!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AARHUS OUTFIT