DRIVER + YOUTUBE

BYE

Untitled

Hej chickas. Jeg tjekker ind på bloggen i dag med en virkelig lækker nyhed. I har måske bemærket, at jeg teaset en lille smule om det i mine tidligere indlæg, og nu er alt på plads, så jeg endelig kan dele det med jer. Sandra og jeg har nemlig booket en rejse til Sri Lanka. SRI LANKA! Holy moly, hvor føles det godt at sige/skrive! Vi tager afsted om lidt under en måned, og jeg glæder mig så meget. Jeg har aldrig været der før, og vi trængte begge to til at komme lidt væk fra den danske skitzo sommer, så da muligheden om denne rejse bød så, slog vi til. Vi kommer umiddelbart til at være mest på vores resort, så vi kan slappe af, sole, bade, have det sjovt og selvfølgelig skyde en masse lækre billeder, så jeg har bestilt badedragter og bikiner hjem. Haha. Det føles lidt ambivalent her i sommerens slutning, men måske det ikke bliver sidste rejse for i år? Er der nogle af jer, der har været i Sri Lanka før og vil dele nogle erfaringer med os?

Skriv en kommentar

  • Frederikke Egel

    Tusind tak for lækre tips! Det lyder så skønt dernede! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRIVER + YOUTUBE