Hjem MODE ANOTHER WEDDING OUTFIT

ANOTHER WEDDING OUTFIT

af Frederikke Egel

2Untitled-1

AFFILIATE: MUNTHE DRESS (HERE) | ASOS SHOES (HERE) | ARMANI SUNNIES | PERNILLE CORYDON RINGS (HERE) | DANIEL WELLINGTON WATCH (HERE)

Så blev det tid til at vise jer mit bryllupsoutfit 2.0 frem. Lørdagen bød på et fineste og hyggeligste havebryllup for min svigerfar, hvor vi på invitationen var blevet påbudt at møde op i “sommertøj”. Jeg synes dog stadig, at man skal gøre lidt ekstra ud af sig selv og sit “sommertøj”, når nu der er tale om et bryllup, så jeg hoppede i denne fine Munthe kjole med bindebånd, og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde. Jeg følte mig rigtig godt tilpas og med flade ballerina var den perfekt til den afslappede, men romantiske anledning. Har I også været til bryllupper? Se forresten mit outfit fra det første bryllup her.

You may also like

Skriv en kommentar