Hjem PERSONLIGT JEG KAN PRALE AF …

JEG KAN PRALE AF …

af Frederikke Egel

PHOTO FROM INSTAGRAM

Godaften kære læsere. Hermed et nyt tiltag på bloggen; jeg vil begynde at lave nogle indlæg, hvor jeg beskriver, hvad “jeg kan prale af” og “jeg kan ikke prale af“, så I på den måde kan lære mig lidt bedre at kende på en sjov og anderledes måde. Nedenfor har jeg opridset de ting, der først faldt mig ind, som jeg kan prale af. Prale skal tages med et gran salt. Jeg håber, at I kan lide indlægget, og at I vil fortælle mig, hvad I kan prale af. 🙂

Jeg kan prale af … at jeg er midterbarn, så jeg ved, hvordan det er at være både store- og lillesøster … at jeg er utrolig heldig med de mennesker, jeg har omkring mig … at jeg har købt min egen Chanel taske for et svimlende beløb … at jeg ikke er allergisk overfor noget … at jeg taber mig lige så hurtigt, som jeg tager på … at jeg har en blog … at jeg meget sjældent er syg eller fejler noget …  at jeg har nemt ved at lære ting, når jeg sætter mig for det … at jeg er meget imødekommende og elsker at lære nye mennesker at kende … at jeg har en stor viljestyrke; hvor der er vilje, er der vej … at jeg er glad for livet … at jeg har været på unionsholdet som fodboldspiller i sin tid … at jeg har en helt fantastisk kæreste, der støtter mig i alt, hvad jeg gør … at jeg har en lang overkrop … at jeg har fregner … og selvfølgelig at jeg har nogle fantastiske læsere. Hvad kan I prale af?

You may also like

Skriv en kommentar