RIB IT

SUNDAY WEAR | WIDE LEG

1Untitled-1 AFFILIATE: CLICK TO SHOP

Godmorgen skønne læsere. Jeg håber, at I har en dejlig weekend – det har jeg i hvert fald med en masse forskellige planer. Fredag bød på et par møder om eftermiddagen og så fest og farver om aftenen, da Sandra relauncher sin blog på tirsdag, så hun holdt selvfølgelig en crazy party. I går lørdag var jeg sammen med mine søstre og en af vores venner, der er på besøg fra Italien, og i dag skal jeg bare slappe af og holde søndag med Mark. Skøn weekend, hvis I spørger mig.

Mit outfit passer desuden perfekt til en stille og rolig søndag, hvis man altså har tænkt sig overhovedet at hoppe i noget. 😉 Jeg har genfundet kærligheden til wide legs, så jeg er hoppet i min klassikere fra Gina Tricot, peppet dem lidt op med en crop top, men samtidig tonet det ned med min Munthe bomberjakke. Alt i alt et fedt outfit der passer til mange begivenheder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIB IT