VIDEO: PAK MED MIG | SRI LANKA

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #7

DSC09435Jeg vidste godt, at jeg havde sleepy eyes, men jeg vidste ikke, at det var SÅ slemt! Godnat

DSC09701“Coco, gå væk! Vi tager billeder. Vi leger med dig lige om lidt… Gå nu væææk”

DSC09960Hvad laver mine ben?

DSC00186En modeblogger med kun én arm. Den var ny, hva’!? 

DSC00357UGENS TIP: Løft øjenbrynene HELT op for at få dine solbriller længere ned på næsen, MENS du holder din pose… Det virker.

P8050146

En rigtig model ville kunne pose mellem sine poses. Det kan jeg ikke. Se selv.. Men jeg er heller ikke model.

DSC00225Gå-billeder ser altid så godt ud på andre blogs. Bare ikke på min.. 

DSC00663Well, Christina said something funny. Very funny.

DSC00667Der var de der gå-billeder igen… 

DSC00935Hvis I troede, at vi bloggere altid ser perfekte ud, ikke har nogle bumser eller render under øjnene. Så tro om igen. Som I kan se. 

Så blev det den tid på måneden igen. Altså ikke dén tid, men dén tid hvor jeg poster de billeder, der egentlig ikke burde postes. Meningen med blogs er jo, at I skal tro, at vi er perfekte, har et perfekt liv og ikke på noget tidspunkt tilnærmer os kategorien uperfekt, og det kan man jo ikke ligefrem sige om disse billeder. Men ikke desto mindre så er jeg altid meget ærlig på min blog, hvorfor jeg heller ikke vil prøve at fremstå perfekt, for hvis der er noget, jeg ikke er, så er det perfekt. Men det er tæt på. 😉
Jeg håber, at I synes, at disse indlæg er et sjovt afbræk fra de altid så redigerede og opstillede billeder, der ellers fremgår her på bloggen. Hvis I skulle savne dem, så skal I blot trykke på billederne, og så kommer I hen til det redigerede post. Se lignende indlæg her, her, her, her, her, her og her.


This kind of post is me trying to tell you that I’m just a normal girl. Even though I’m very close, I’m not perfect. 😉 Just kidding. I think it is a fun contrast to show you how some of my pictures can look too – and this is it. It’s not pretty, but it’s true and that is what I want to represent here on my blog. The truth. I hope you like it! If you want to see the edited post, just click on the photos and it will open. See more posts like this here, here, here, here, here, here and here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: PAK MED MIG | SRI LANKA