Hjem MODE BORDEAUX MIDI DRESS

BORDEAUX MIDI DRESS

af Frederikke Egel

Untitled-1

AFFILIATE: CLICK TO SHOP

Hej bloggen. I dag skal det handle om denne fantastiske kjole, som jeg hoppede i i torsdags til Jane Kønig event. Jeg følte mig vildt godt tilpas, fordi den smør sig til kroppen og har den lækreste farve. I har måske bemærket, at jeg har en svaghed for højhalset kjoler, bluser og strikke, så da jeg så denne kjole i Gina Tricot til sølle 159kr, måtte jeg bare eje den. Jeg har fundet et par lignende kjoler, og jeg er især vild med denne, denne og denne.  Jeg kan i hvert fald klart anbefale denne slags kjoler som overgangskjoler til det lidt koldere vejr eller til fester med heels. Jeg håber, at I har haft en god dag.


Hi everyone. Today, I want to show you this amazing dress I just bought. I wore it on thursday at the Jane Kønig dinner and I felt so comfy. I love the look, cut and high neck so I’ve found some similar ones. This one is from Gina Tricot, but I really love this, this and this!!

4/4 sponsored by ASOS

You may also like

3 kommentarer

Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Tak! Jeg kunne heller ikke stå for den!

Svar
Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Tusind tak søde :*

Svar
Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Årh tusind tak :*

Svar

Skriv en kommentar