Hjem MODE SUNLIGHT + FRINGE BOOTS

SUNLIGHT + FRINGE BOOTS

af Frederikke Egel

Untitled-1

AFFILIATE: CLICK TO SHOP

Hej piger. Hermed outfit fra forleden, hvor jeg var til Moroccan Oil event på Nimb. Det var egentlig ikke meningen, at jeg ville skyde outfitbilleder, da min look er ret simpelt, men jeg var hoppet i mine nye JustFab støvler, som jeg ikke har vist jer endnu. Jeg kan dog ikke finde dem på deres hjemmeside mere, så jeg har fundet nogle lignende til jer. Det er nemlig en super fed style, der kan pifte en simpelt outfit som mit op. Mit outfit består forresten af en gammel nederdel fra Second Female, en gammel strik fra Monki og så min nye halskæde fra Jane Kønig, der har mit stjernetegn på. Se dit stjernetegn her. Jeg har fundet nogle lignende items, jeg faktisk synes er endnu federe!

I dag har jeg været forbi klinikken Signe Heindorf for at få afbleget tænder. Måske nogle af jer så hele processen på snap? (Jeg hedder: frederikkeegel). Jeg skal nok lave et indlæg om det på et tidspunkt, når jeg lige får taget nogle billeder. So far so good!


Hi girls. Here is my outfit from the other day. I’m wearing an old skirt from Second Female, old knit from Monki, new boots from Justfab and new Jane Kønig necklace with my zodiac sign; the gemini/twin. Find yours here

Today, I stopped my the clonic Signe Heindorf to get my teeth bleached. Maybe you saw the process on SnapChat? (My name is frederikkeegel) I can’t wait to show you the result! 

You may also like

Skriv en kommentar