Hjem PERSONLIGT PÉLECHECOCO X MARIUS EVENT

PÉLECHECOCO X MARIUS EVENT

af Frederikke Egel

Marius

CREDITS: PICTURE 1-6 BY ANDREAS VEJLSTRUP | PICTURE 7-8 BY ME

Hej chicks. Det er ikke så tit, at jeg skriver om events her på bloggen, men eftersom jeg selv har været med til at koordinere dette, så tænkte jeg, at lige ville dele min oplevelse med jer. I må sige til, hvis I gerne vil se flere billeder fra events.

I samarbejde med mine seje veninde Frederikke, læderbutikken PéleCheCoco og den nye torsdagsklub Marius stablede vi i torsdags et lækkert event på benene, hvor vi ville forkæle nogle skønne bloggere. Det skulle gøres på en stille og rolig, men eksklusiv måde, hvor vi skulle forbinde det rå look fra PeléCheCoco med det hippe og eksklusive Marius. Og dét i sig selv skulle vise sig at være forholdsvis nemt – det gik nemlig skide godt.

Vi startede i butikken PeléCheCoco, der ligger på Ravnsborggade 21 på Nørrebro, hvor pigerne fik champagne og blev præsenteret for historien bag brandet, deres nuværende items, samt de items der kommer. Alle os der har stået for eventen var hver hoppet i en jakke derfra, og jeg er smask forelsket i mit røde lyn, som I ser på billederne. Dem er der heldigvis flere af derinde, hvis det skulle være noget for jer. De står til ca. 1800kr. Priserne kan dog variere.

Efter præsentation hos PéleCheCoco var DriveNow så søde at komme og hente os, så vi på nemmeste vis kunne komme ind til byen og ikke skulle tænke på at placere bilen nogle steder. Klub Marius, som er The Zoos nye torsdagsklub, bød på Sushi og fri bar, som gav grobund for en super hyggelig fest. Måske I så det på min SnapChat. 😉


Hi chicks. Here are some pictures from a cool event I helped coordinate on thursday. We went by the new leather shop PéleCheCoco on Ravnsborggade 21 on Nørrebro to take a look at their styles while drinking some champagne. That was so cool!

Afterwards, DriveNow made sure that we got to the club without any concerns about leaving the car somewhere. Read more about that innovative idea here. And then the party startede with sushi and free drinks on Club Marius. Such a great day! 

You may also like

1 kommentar

Satina Wandel 30. november -0001 - 0:00

Så fede læderjakker!

http://satinawandel.dk

Svar

Skriv en kommentar