Hjem PERSONLIGT JEG KAN IKKE PRALE AF … #2

JEG KAN IKKE PRALE AF … #2

af Frederikke Egel

Skærmbillede 2015-10-07 kl. 23.42.25

Find mit outfit her | Læs jeg kan ikke prale af #1 her

Jeg kan ikke prale af … at jeg er feminin; prutter, bøvser og bussemænd er en del af min daglige rutine … at jeg har tænkt mig at hoppe i bukser, når temperaturen stadig siger +15 grader udenfor … at jeg får læst nok bøger. Både lektier og andet litteratur … at jeg kan modstå alle former for slik og søde sager … at mine forældre bor tæt på. Jeg savner dem. Apropos slik … at jeg er wifey-material. Smid mig i et køkken eller et vaskeri og se mig fucke up … at jeg kan undvære min telefon … at jeg har boet med en ven, veninde eller roomie … at jeg har været i fitness den sidste 1,5 måned … at jeg kan finde ud af at lægge neglelak. Kan I prale af noget af det, som jeg ikke kan?

You may also like

2 kommentarer

Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Stærkt!

Svar
Camilla 30. november -0001 - 0:00

Kan da prale af at have været i fitness 1-2 gange den sidste 1,5 måned haha

Svar

Skriv en kommentar