Hjem BOLIG OUR HOME | DETAILS

OUR HOME | DETAILS

af Frederikke Egel

Untitled-4
Untitled-5

AFFILIATE: AVIENDO DUCKLING | ILVA SKÆNK | JUST SPOTTED PLAKATER | LYNGBY VASKE | BYLASSEN LYSESTAGE | AVIENDO CREME | BEAUTÉ PACIFIQE CREME | NESPRESSO MASKINE

Hej piger. Al den snak om lejlighed  har fået mig til at tænke på, at jeg faktisk ikke rigtig har vist den lejlighed frem, som vi bor i nu. Den fortjener meget mere omtale, end den egentlig har fået, for det er simpelthen den mest perfekte, hyggelige og hjertelige lejlighed. Vi har været så glade for at bo her, og jeg er så glad for, at det var her, jeg skulle bruge mine første to år som udeboende. Det er en to-værelses på 57kvm på Østerbro. Nu har I fået lidt detaljer derfra. Måske der kommer lidt flere billeder, inden vi flytter. Jeg skal i hvert fald huske at nyde mine sidste stunder her. Det er en lidt mærkelig følelse. Hihi.


Hi girls. All this talk about moving made me think about the one we’re living in currently. I haven’t shown you many photos and that is a shame. The apartment is the most perfect, cozy and lovable apartment, and we have been so happy about it. I’m honored that my first two years of living on “my own” have been in this apartment. It has two rooms are measures 57 squaremeters. Now you’ve seen some details from it. Maybe I will show you some more. I certainly have to appreciate my last time here. Hihi. 

You may also like

2 kommentarer

Teresa 30. november -0001 - 0:00

Sikke et smukt hjem!
Tænkte på, hvor jeres fine sofa er fra?

Svar
Satina Wandel 30. november -0001 - 0:00

Lækker sofa!

http://satinawandel.dk

Svar

Skriv en kommentar