OUR HOME | DETAILS

MIT SABBATÅR + VIND ET REJSEGAVEKORT

Untitled-1

Hej chicks. Dette indlæg går ud til alle eventyrlystne, der brænder for at opleve verden, til alle der har eller skal have sabbatår, eller til dem der vil studere i udlandet. Der er i løbet af det sidste år kommet rigtig mange nye læsere til, så det er måske ikke alle, der ved, at jeg egentlig startede min blog som en rejseblog for 2,5 år siden, da jeg tog 3 måneder til Australien. Det er en af de bedste oplevelser i mit liv og en oplevelse, jeg aldrig vil være foruden. Jeg lærte simpelthen så meget om mig selv, min rejsepartner, kulturen og landet jeg boede i, og jeg lærte at stå på egen ben. Derfor kunne jeg heller ikke takke nej, da Kilroy spurgte, om jeg ville lave en kampagne med dem, der netop handler om oplevelser i livet.

Kilroy har en filosofi om, at man skal udforske livet, skubbe sine grænser og huske at leve, mens man kan. Derfor står de også til rådighed og kan hjælpe med alt omkring drømmeuniversitet, udfyldelse af ansøgningsskemaer, optagelsespapirer og visum osv, men de hjælper også med andre oplevelser i udlandet, såsom frivilligt arbejde, roadtrips, working holidays where ever og whenever. Alle deres studievejledere er desuden gratis.

Da jeg var i Australien, var jeg ikke tilknyttet noget rejseburau, hvilket gjorde, at jeg stod på egne ben med alle oplevelser og valg. Det var super fedt og lærerigt, men jeg er sikker på, at hvis jeg blot havde fået lidt mere hjælp og rådgivning fra professionelle, så havde jeg måske kunne opleve det dobbelte af, hvad jeg gjorde og få meget mere for pengene. Det er dyrt at rejse, og det er dyrt at leve, så derfor er det vigtigt, at man får det bedste ud af det og får tips og råd. Jeg tog spontant 1,5 uge til New Zealand fra Australien, hvor jeg sprang Bungy Jump og prøvede The Swing. Dét er jeg glad for, at jeg gjorde, men det var lige ved ikke at lykkes, fordi jeg ikke kunne spørge nogle til råds, så jeg købte bare en billet og satsede. Alt dette kunne jo have været planlagt på forhånd, hvilket jeg nok havde sat pris på. Haha

Og nu til det vigtige. Der er nemlig en hel essentiel pointe med dette indlæg, udover at jeg skal minde jer om at leve livet;

KONKURRENCE: Én af mine læsere kan nemlig vinde et rejsegavekort på 5000kr. til Kilroy!!!! What!? Du må helt selv vælge, om du vil bruge pengene på flyet eller oplevelsen, og du må helt selv vælge destinationen og formålet med rejsen. Er det ikke for sindsygt?! Konkurrencen foregår på min Instagram på dette billede, hvor alle betingelserne står. Man skal være 18 år for at deltage og rejsegavekortet gælder i 3 år. Konkurrencen slutter allerede d. 19 oktober, så skynd jer at deltage her. Held og lykke!!

Sponsoreret af Kilroy

Skriv en kommentar

  • Det er simpelthen så lækker en konkurrence. Kilroy er super gode til at give råd og de er altid rigtig imødekommende! Jeg vil klart anbefale dem!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUR HOME | DETAILS